Vi använder cookies

Genom att klicka på “Godkänn alla” går du med på att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra navigation, analysera användande och hjälpa oss med marknadsföring. Se vår Integritets policy för mer information

Kirurgi

På vår operationsavdelning erbjuder vi avancerad vård med högsta möjliga omsorg och säkerhet för ditt djur.

Vårt team av erfarna veterinärer och sköterskor kan hjälpa ditt djur med mjukdelskirurgi, vilket innefattar kirurgiska ingrepp på organ och mjuka vävnader som inte involverar ben, exempelvis kastrationer.

Narkos

För att säkerställa att ditt djur inte upplever smärta eller obehag under operationen använder vi modern narkos och övervakningsteknik. Innan ingreppet genomgår djuret en grundlig hälsokontroll för att bedöma narkosrisken och anpassa narkosplanen efter djurets individuella behov. Under operationen övervakas djurets vitala funktioner noggrant, såsom hjärtfrekvens, andning och syresättning för att säkerställa att allt går tryggt och säkert till.

Efter operationen får ditt djur vakna upp i en lugn och trygg miljö där vi fortsätter att övervaka dess återhämtning. Smärtlindring och omvårdnad anpassas efter behov för att säkerställa en snabb och smidig återhämtning.

Vår operationsavdelning är utrustad med den senaste tekniken och vi följer strikta hygienrutiner för att minimera risken för infektioner och komplikationer. Vårt mål är att erbjuda ditt djur den bästa möjliga vården, både före, under och efter operationen.

Se vår prislista för priser