Vi använder cookies

Genom att klicka på “Godkänn alla” går du med på att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra navigation, analysera användande och hjälpa oss med marknadsföring. Se vår Integritets policy för mer information

Så går ett besök till

Ett hembesök från oss är det enklaste och mest praktiska sättet för dig att få vård för ditt husdjur. Du kan enkelt boka en tid, sedan kommer vi hem till dig och här kan du läsa om hur det går till. Har du specifika frågor, kolla sidan med vanliga frågor och svar.

Boka ditt hembesök

1

Kontrollera att du bor i Stockholmsområdet
Vi finns just nu i Storstockholmsområdet och kan göra besök hemma, på kontoret eller annan valfri plats. Kontrollera ditt postnummer för att se om vi kan komma till dig!

2

Välj vad du behöver hjälp med
För att vi ska vara så förberedda som möjligt ber vi dig fylla i vad ni söker vård för. Skulle ni behöva komplettera med något är ni alltid välkomna att kontakta oss.

3

Välj datum och tid för ert hembesök
I bokningskalendern får du välja tid och datum som passar dig och ditt djur bäst.

4

Du får en bokningsbekräftelse
Du får ett bekräftelsemail med dina bokningsdetaljer. Skulle du behöva boka om eller avboka ditt besök kan du enkelt göra detta online 24 timmar innan besöket.

Dags för hembesök

1

Vi kommer hem till dig och gör en intial undersökning
Veterinären kommer hem till er och gör en initial undersökning på ditt djur. Denna ligger sedan till grund för ett kostnadsestimat.

2

Du får ett kostnadsestimat
Veterinären ger ett kostnadsestimat för vården som rekommenderas för ditt djur. Du kan själv välja om du vill gå vidare med den tänkta åtgärden eller inte.  Här kan du se våra priser.

3

Vi utför behandlingen
Vi utför den genomtänkta och godkända behandlingen i tryggheten av ditt egna hem.

4

Du betalar besöket med kort eller swish
När allt är klart kan du snabbt och enkelt betala med kort eller Swish för besöket. Självklart samarbetar vi med alla försäkringsbolag precis som på fysiska kliniker.

5

Reglera ditt besök med ditt försäkringsbolag
Är ditt djur försäkrat och behandlingen täcks av den, skickar du efter besöket in ditt kvitto till försäkringsbolaget.
Självklart kan vi erbjuda direktreglering mot en avgift.

Ett hembesök är bättre för ditt husdjur, veterinären och dig

Genom att stanna hemma med ditt djur slipper du transporten och påfrestningen det kan medföra. När djuret är avslappnat får veterinären bättre förutsättningar att identifiera dess vårdbehov. Spara värdefull tid som du sedan kan spendera med ditt djur.
Ett mer avslappnat djur
Ingen transport för dig och ditt djur
Minskad risk för smittspridning i väntrum
Enklare och smidigare för dig
Dog looking up