Vi använder cookies

Genom att klicka på “Godkänn alla” går du med på att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra navigation, analysera användande och hjälpa oss med marknadsföring. Se vår Integritets policy för mer information

Om oss

Idéen om VetAtHome föddes då vi saknade en smidig tjänst som ger djurägare möjlighet att träffa en veterinär och få professionell hjälp i hemmet.

Vi vill göra veterinärvården mer tillgänglig och förbättra både patientupplevelser och hälsoresultat genom att låta djuren stanna i en trygg miljö och undvika stress och transporter. Undersökning och behandling av ett mindre stressat husdjur ger också veterinären bättre förutsättningar att identifiera patientens behov.

Möt oss på VetAtHome

Karolina

Leg. Veterinär, Chefsveterinär
Karolina har hela sitt liv vetat att hon vill bli veterinär och drömmen slog in 2020 i Warszawa då hon tog sin veterinärexamen. Hon har tidigare jobbat på dem stora djursjukhusen i Stockholm.

Daniela

Leg. veterinär
Danielas fokusområde är katter och deras sjukdomar, där hon är särskilt intresserad av internmedicin. Hon brinner extra mycket för de lite mer seniora katt patienterna och deras välmående.

Polina

Leg. Veterinär, Exotics Specialist
Polina har under sina 17 år som veterinär varit passionerad för exotiska husdjur, speciellt kaniner och reptiler. Hon har specialistutbildning inom “Exotic pets and wild Animals” tagen i UCM, Madrid.

Matilda

Djurvårdare steg 3, Fear Free Certifierad level 2
Matilda är utbildad i djurs beteende och hur man anpassar hantering för att minska stress och minska rädslor hos hund och katt när de besöker veterinären eller när vi undersöker dem i hemmiljö.

Sarita

Djurvårdare nivå 2
Sarita blev djurvårdare 2017 och har sedan dess jobbat med allt från katt och hund på större djursjukhus till exotics på mindre klinik.

Stefanie

Djurvårdare
Stefanie har jobbat inom branschen sedan 2016 och har inte bara kunskap inom djursjukvård utan hjälper även våra djurägare när de behöver rådgivning kring vilket foder som passar deras husdjur bäst.

Vi söker just nu personal

Du styr över din egen tid och schema. Välj om du vill jobba några pass i månaden eller heltid och vi strävar efter att du ska få en så stressfri tjänst som möjligt. Just nu söker vi:
Legitimerade veterinärer
Legitimerade djursjukskötare
Djurvårdare
Läs mer och ansök
dog looking up gasping