Vi använder cookies

Genom att klicka på “Godkänn alla” går du med på att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra navigation, analysera användande och hjälpa oss med marknadsföring. Se vår Integritets policy för mer information

Jobba med oss

På VetAtHome tror vi på att skapa en arbetsplats som inte bara ger enastående veterinärvård utan också främjar en stödjande, inkluderande och dynamisk miljö för våra anställda. Vårt engagemang för bra vård sträcker sig bortom våra fyrbenta patienter; det gäller även våra teammedlemmar.

Stockholm

Legitimerad veterinär

Att jobba som veterinär på VetAtHome är en unik och givande erfarenhet. Vi kombinerar en hög vårdstandard med bekvämlighet och komfort av hembesök för husdjur och deras ägare. Som en del av vårt team får du möjlighet att erbjuda vård i en lugn och bekant miljö för djuren, samtidigt som du bidrar till att minska stressen och besväret med traditionella veterinärbesök. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård med fokus på djurens och ägarnas behov. Att jobba som veterinär på VetAtHome ger dig möjlighet att vara en del av denna spännande utveckling inom veterinärmedicin och skapa en bättre vårdupplevelse för både djur och människor.
Maila ansökan
Stockholm

Legitimerad djursjukskötare

Att jobba som djursjukskötare på VetAtHome är en givande och ansvarsfull roll där du har möjlighet att göra verklig skillnad för våra fyrbenta vänner och deras ägare. Du kommer att vara en värdefull del av vårt team och bistå veterinärerna vid hembesök, vilket ger dig möjlighet att arbeta i en trygg och bekant miljö för djuren. Ditt engagemang och omsorg spelar en central roll i att skapa en lugn och stressfri vårdupplevelse för våra patienter. Hos VetAtHome har du möjlighet att vara med och förändra hur veterinärvård levereras, och din passion för djur och din kompetens som djursjukskötare är avgörande för att säkerställa högkvalitativ och bekväm vård för våra fyrbenta vänner och deras ägare.
Maila ansökan
Stockholm

Djurvårdare

Att arbeta som djurvårdare på VetAtHome är en unik och givande upplevelse. På VetAtHome får du möjlighet att kombinera din kärlek till djur med din passion för att vårda och detta i deras eget hem. Det ger dig en chans att skapa en stark och personlig koppling till både djuren och deras ägare.
Maila ansökan

Att jobba hos VetAtHome

Du styr över din egen tid och schema. Välj om du vill jobba några pass i månaden eller heltid. Vi strävar efter att du ska få en så stressfri tjänst som möjligt.
Har vi inte en tjänst ute som passar dig så kan du alltid skicka ett mail till jobs@vetathome.se så kan vi ha dig i åtanke när nya tjänster kommer ut.
Maila oss
Smaller dag looking up