Vi använder cookies

Genom att klicka på “Godkänn alla” går du med på att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra navigation, analysera användande och hjälpa oss med marknadsföring. Se vår Integritets policy för mer information

Tandvård

På vår tandavdelning erbjuder vi omfattande tandvård för ditt djur, med fokus på att främja god munhälsa och förebygga tandproblem.

Våra tjänster inkluderar grundliga tandkontroller, professionell tandrengöring och tandoperationer, allt utfört av vårt erfarna och omsorgsfulla team.

Tandkontroller

Regelbundna tandkontroller är viktiga för att upptäcka och behandla tandproblem i ett tidigt skede. Vid en tandkontroll undersöker vi ditt djurs tänder och tandkött noggrant, letar efter tecken på plack, tandsten, tandköttsinflammation och andra problem som kan påverka ditt djurs munhälsa. Vi ger också råd om hur du bäst kan sköta ditt djurs tänder hemma.

Tandrengöring och Tandoperationer

Professionell tandrengöring och tandoperationer utförs alltid under narkos för att säkerställa att ditt djur inte upplever obehag eller smärta. Vid tandrengöring tar vi bort plack och tandsten både ovan och under tandköttskanten, vilket bidrar till att förebygga tandköttssjukdomar och tandlossning. Vi röntgar även djurets tänder för att kunna utesluta att djuret har någon tandsjukdom.

För djur som behöver mer omfattande vård erbjuder vi tandoperationer, inklusive borttagning av skadade eller infekterade tänder, behandling av tandköttssjukdomar och andra dentala ingrepp. Innan varje ingrepp gör vi en noggrann bedömning av ditt djurs hälsa och anpassar narkosplanen efter dess specifika behov. Under hela proceduren övervakas djurets vitala funktioner noggrant för att säkerställa säkerhet och välmående.

Efter tandvården får ditt djur vakna upp i en lugn och trygg miljö, och vi ser till att det får den smärtlindring och omvårdnad som behövs för en snabb återhämtning.

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga tandvården för ditt djur, med fokus på noggrannhet, säkerhet och omsorg.

Priser kommer inom kort