Vi använder cookies

Genom att klicka på “Godkänn alla” går du med på att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra navigation, analysera användande och hjälpa oss med marknadsföring. Se vår Integritets policy för mer information

Intyg och EU pass

För resor inom EU och många andra länder behöver ditt sällskapsdjur sitt eget EU-pass. Vi kan även hjälpa till med olika sorters veterinärintyg.

Se sektionen resa i vår prislista för priser

Boka utfärdande av EU pass
EU-pass för Husdjur:

För att resa med ditt husdjur krävs ett EU-pass. Detta dokument utfärdas av en veterinär och innehåller all nödvändig information om ditt djur, inklusive vaccinationer, avmaskningar och hälsokontroller som är krävda för respektive land.

ID-märkning:

För att få ett EU-pass behöver ditt djur vara ID-märkt. Detta innebär att ditt djur måste ha ett ISO-mikrochip, eller en läslig tatuering som gjordes före den 3 juli 2011 är godkända.

Rabiesvaccination och avmaskning:

För resor inom EU krävs en giltig vaccination mot rabies. EU-passet utfärdas vanligtvis i samband med din hunds första rabiesvaccination. Kom ihåg att enligt EU-regler är rabiesvaccinationen inte giltig förrän 21 dagar efter att den har administrerats. Därför bör ditt EU-pass utfärdas senast tre veckor före din planerade avresa. Vissa länder kan också kräva att hundar och katter är avmaskade för att få resa in.

Se sektionen resa i vår prislista för priser