Vi använder cookies

Genom att klicka på “Godkänn alla” går du med på att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra navigation, analysera användande och hjälpa oss med marknadsföring. Se vår Integritets policy för mer information

Kostrådgivning

Våra veterinärer kan hjälpa till med kostrådgivning för ditt  husdjur. Vi förstår att rätt näring är grundläggande för din husdjurs välmående, och vi är här för att säkerställa att de får den bästa möjliga kosten.

Se sektionen konsultation i vår prislista för priser

Boka kostrådgivning

När du bokar ett hembesök för kostrådgivning, kommer våra veterinärer att se över nuvarande kostvanor. Vi börjar med att utvärdera din husdjurs nuvarande kost och diskutera eventuella problem eller specifika behov.

Vi kan sedan skapa en anpassad kostplan baserat på din husdjurs ålder, ras, aktivitetsnivå och eventuella hälsoproblem som uppfyller deras näringsbehov.

Vi hjälper även till med:

  • Råd om portionsstorlekar
  • Kostplan för att hjälpa till vid viktproblem
  • Uppföljning för att se till att kostplanen fungerar och justering vid behov

Vi strävar efter att främja en lång och hälsosam livskvalitet för ditt husdjur genom rätt näring och kostrådgivning. Allt detta utförs bekvämt i din hemmamiljö för att minska stressen för både dig och ditt husdjur.

Se sektionen konsultation i vår prislista för priser